Index Vakbarát Hírportál

Molnár Gusztáv ismét megjárta az elvonót, párjával is kibékült

2024. szeptember 11., szerda 08:51

A Corvin-negyednél készült képek után önként vonult el a színész, két hete pedig tiszta. Nagyon sokat segített neki párja, Dorina, ám elmondta, hogy útját még csak most kezdi, nemsokára visszatér a klinikára, ahol szakemberekkel együtt próbálja feloldani az addikcióját eredményező problémákat.

A nemrég szomorú képeken szereplő Molnár Gusztáv interjút adott a Blikknek, melyben párjáról, eddigi útjáról és felépüléséről beszélt. A színész elmondása szerint egy olyan tükörbe nézett bele, amelybe soha többé nem akar, párja azonban rengeteget segít neki a felépülésben.

Ahogy megírtuk, Molnár Gusztávot augusztus végén fotózták le Budapesten, ahogy a Corvin-negyednél egy kuka mellett alszik. A közfelháborodást kiváltó képek azonban ébresztőként szolgáltak a színésznek, aki önként vonult be a Semmelweis Egyetem Addiktológiai Osztályára.

Másfél hetet töltöttem ott, és csak az a lány tartotta a lelket bennem, aki minden nap megérkezett fél 3-kor, hogy háromtól hatig, a látogatási időben egy padon ülhessen velem és beszélgessünk

– mondta a színész. Az őt látogató lány párja, Dorina volt, akivel azóta a Pozsonyi Pikniken is lencsevégre kapták. Mióta bevonult, felépülő csoportba járt, de elárulta, hogy két hónap múlva ismét egy hónapos elvonóra megy az Egyetemre.

A színész tavaly megjárta a komlói Leo Amici 2002 Rehabilitációs Központot, ahol elmondása szerint megtanulta, hogyan kell kezelni a függőségét. Nagy különbség szerinte most az, hogy párja kiáll mellette, így a küzdelme most sokkal eredményesebb lehet.

Egy éve vagyok kinn, de nem találtam az utam sem színészként, sem a civil szférában. Annyit azonban tudok, hogy jól vagyok, most vagyok kéthetes a tiszta utamon, és most – minden negatív energiát kiszűrve – a gyógyulásra koncentrálok, ami nemcsak abból áll, hogy letettem az alkoholt, hanem abból is, hogy a lelkemet is gyógyítom szakemberek segítségével

– mesélte a színész.

Rovatok