Index Vakbarát Hírportál

Liptai Claudia orvosi felügyelet mellett tér vissza a tévéképernyőre

2024. szeptember 21., szombat 09:44

Állandó orvosi felügyeletet rendelt ki a TV2 a Sztárban Sztár All Stars forgatására, hogy az övsömörtől szenvedő Liptai Claudia szombat este ismét beülhessen a zsűriszékbe. A színész-műsorvezetőnő hétfőn került be betegsége miatt a kórházba, akkora fájdalmai voltak, hogy néha még a családjának sem vette fel a telefont.

Zöld utat kapott orvosaitól, ezért ott lesz szombat este a Sztárban Sztár All Stars műsorában Liptai Claudia, aki hétfőn került kórházba övsömör miatt – írja a Blikk.

Mint beszámoltunk róla, szombaton és vasárnap este még a Sztárban Sztár All Stars zsűritagjaként láthatták a nézők Liptai Claudiát a TV2 képernyőjén, hétfőre azonban betegség miatt kórházba került. „Az élet nem mindig habos torta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör” – közölte Liptai.

Mostanra azonban úgy tűnik, hogy a kezelés némileg segített, a színész-műsorvezetőnő pedig visszaülhet a zsűriszékbe.

Az ellenségemnek sem kívánom azt a fájdalmat, amin az elmúlt néhány napban keresztülmentem. Néha még a saját családomnak sem vettem fel a telefont a kórházban, annyira magam alatt voltam, olyan erős fájdalmaim voltak. Viszont holnap estére már engedélyt kaptam, hogy beülhessek a zsűripult székébe a Sztárban Sztárban. Úgyhogy ha minden jól megy, akkor ott leszek

– közölte Liptai.

„Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen” – közölte a csatorna sajtóosztálya a Blikkel.

Kiss Márk, a Sztárban Sztár ruhatervezője elmondta, hogy Claudia egy hernyóselyemruhát visel majd a műsorban, ami egy bőrbarát anyag, jól szellőzik, és kifejezetten kellemes viselet. Elmondása szerint a ruhadarabot már megpróbálták a zsűritaggal is, aki nagyon kényelmesnek találta, és jól érezte magát benne. „Ő amúgy is szereti ezt a lazább, könnyedebb stílust. Arra figyelünk, hogy a varrások mindenhol úgy legyenek eldolgozva, hogy ne szúrjon, ne karistoljon, ne sértse sehol a bőrét még véletlenül se” – tette hozzá a stylist.

Rovatok