Index Vakbarát Hírportál

Lemondta koncertjét a Foo Fighters a hűtlen Dave Grohl gyerekbotránya után

2024. szeptember 27., péntek 09:43

Tovább gyűrűzik a botrány Dave Grohl körül, a Foo Fighters frontemberének viharos magánélete ugyanis már a zenekart is érinti. Legalábbis a jelek szerint biztosan, a házasságon kívül született gyereke miatt célkeresztbe került zenész és zenekara ugyanis lemondta legutóbbi fellépését, miután rengeteg rajongójuk kiakadt a történteken.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, meghökkentő bejegyzésével sokkolta rajongóit szeptember elején a Foo Fighters frontembere, David Grohl, aki közösségi oldalán bejelentette: házasságon kívül gyermeke született

Nemrég édesapja lettem egy kislánynak, aki a házasságomon kívül született. Úgy tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek” – kezdte bejegyzését akkor Grohl, aki kiemelte, szeretne mindet megtenni azért, hogy felesége megbocsájtson neki, és visszanyerje a családja bizalmát.

Dave Grohl és Jordyn Blum 2003 óta házasok és három leánygyermeket nevelnek – Violet 18, Harper 15, Ophelia pedig 10 éves.

A félrelépés azonban nemcsak a családnál verte ki a biztosítékot, hanem a rajongók körében is, akik közül többen is felháborodtak a Nirvana dobosaként ismertté vált férfi viselkedésén, egyesek pedig kifejezetten szélsőségesen reagáltak: a zenekar pólóit rituálisan széttépték és elégették, mások pedig a Foo Fighters koncertjeinek bojkottálására szólították fel a rajongótársakat. 

A botrány így érthetően a zenekart is rendkívül érzékenyen érintette, ugyanis a banda a történet nyilvánosságra kerülése óta először lépett volna fel, a Connecticut állambeli Bridgeportban a Soundside Music Festivalon, azonban csütörtökön, az utolsó pillanatban lemondták a koncertjüket.

A Foo Fighters lemondta a hétvégi fellépését a Soundside Music Festivalon

– áll a zenekar közösségi oldalaira feltöltött közleményben.


Beszédes, hogy a poszthoz ráadásul hozzászólni sem lehet, így valószínűsíthető, hogy a Grohlra zúduló gyűlöletcunamit ezúttal így igyekeznek kivédeni. A kérdés már csak az, hogy ez meddig lehet megoldás...

(Borítókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary)

Rovatok