Index Vakbarát Hírportál

Nem akarta, hogy bikiniben lássák a feleségét, ezért 17 milliárd forintért vett neki egy szigetet

2024. szeptember 29., vasárnap 06:07

Egy dubaji influenszer feleség Instagramon számolt be arról, hogy férje 50 millió dollár értékű magánszigetet vett neki, hogy bikinit viselhessen.

A huszonhat éves Soudi Al Nadak megosztott egy Instagram-videót a férje által vásárolt magánszigetről, és azt írta:

Bikinit akartál hordani, ezért a milliomos férjed vett neked egy szigetet.

A brit származású Soudi a dubaji üzletember, Jamal Al Nadak felesége, és „főállású háziasszonyként” hivatkozik magára. A férj azért vásárolta a szigetet, hogy a saját strandjuk biztonságában és magányában viselhessen a felesége bikinit. 

A pár akkor ismerkedett meg, amikor Dubajban tanultak, és 2021-ben házasodtak össze. Instagramján az influenszer feleség, ahol 336 ezer követője van, részletesen beszámol extravagáns életmódjáról. Van egy videósorozata „Mennyit költött rám a milliomos férjem ezen a héten” címmel, legalább 50 ezer és 1 millió dollár (17 millió és 355 millió forint) között költött.

Nemrég egy videót posztolt az esküvőjéről, azt írva, hogy „a kultúrámon kívül kellett házasodnom, mert nem voltam hajlandó fizetni a randevúkon, és csak aranyat fogadok el ajándékként”. Egy interjúban Soudi arról beszélt, hogy befektetésként egy szigetet szeretnének venni. Azt mondta, hogy a szigetet 50 millió dollárért (17 milliárd forint) vették meg.

Ezt már egy ideje terveztük befektetésként, és a férjem azt akarja, hogy biztonságban érezzem magam egy tengerparton, ezért vásárolt egyet

– mondta a Hindustan Times című indiai napilapnak.

„A magánélet védelme érdekében nem osztjuk meg a pontos helyszínt, de Ázsiában van, és 50 millió dollárba került” – tette hozzá Soudi.

Rovatok