Index Vakbarát Hírportál

Azahriah úgy döntött, egy időre visszavonul

2024. október 6., vasárnap 14:05 | aznap frissítve

Azahriah a YouTube-oldalán jelentette be, hogy egy „darabig felszívódik”. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, hogy sokáig Azahriah nélkül maradnak, mert november végén megjelenik a sikeres fiatal zenész történetét bemutató egész estés film, a Mi vagyunk Azahriah.

Az elmúlt években sikert sikerre halmozott Baukó Attila, aki először a Paul Street YouTube-csatornának köszönhetően vált ismertté, majd sokak örömére zenei karrierbe kezdett Azahriah néven. A többi pedig már történelem, sőt hamarosan már mozifilm is, ugyanis október másodikán bemutatták a fiatal tehetség történetét bemutató, Mi vagyunk Azahriah című film előzetesét.

A film 2024. november 28-án jelenik meg, azonban Azahriah most egy sokkal fontosabb dátumot is bejelentett.

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni”

– kezdte YouTube-oldalán közzétett üzenetét a zenész, amivel bejelentette, hogy egy időre visszalép a rivaldafényből.

Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig

– üzente rajongóinak.

Azahriah megköszönte követőinek „az elmúlt 3 év pörgést”, majd azt tanácsolta nekik, hogy keressék meg a saját útjukat, és minden erejükkel a fejlődésükön dolgozzanak. Baukó Attila jelenleg egy európai turnét tart, amelynek utolsó állomása egy november elsejei prágai koncert lesz. 

A zenész – aki feltehetőleg jelenleg éppen Hollandiában tartózkodik, mivel holnap Amszterdamban tart koncertet – ezt követően vonul el egy hosszabb időre, de emlékeztette rajongóit, hogy a róla szóló film november végén kerül a mozikba.

November végén jön a film/Puskás-koncertfilm, most meg lemegy az EU-tour, ezután egy darabig felszívódok

– fogalmazott Baukó Attila.

Rovatok