Index Vakbarát Hírportál

Kelly Clarkson megríkatta Celine Diont

2024. október 9., szerda 21:07

Az American Idol első győztesének igencsak sikerült meghatnia Celine Diont, amikor saját készítésű talk showjában előadta Celine Dion My Heart Will Go On című dalát. „Annyira imádtam” – mondta kisírt szemekkel a kanadai énekesnő.

Celine Dion érzelmes videót tett közzé X-en, amelyben különleges üzenetet küldött Kelly Clarksonnak, aki nemrég előadta a „Titanic” című film világhírű betétdalának, a „My Heart Will Go On”-nak a feldolgozását a saját maga által készített talkshowjának egyik epizódjában – írja a CNN.

Dion beszámolt, hogy a napokban nézte meg Clarkson előadását – amely a múlt hónapban került adásba a műsor „Kellyoke” című részében –, majd arról beszélt, hogy mennyire meghatódott a feldolgozást hallva.

„Most láttam, hogy elénekelted a My Heart Will Go Ont, és én megint sírva fakadtam” – mondta Dion könnyes szemekkel.

Abszolút hihetetlen voltál, fantasztikus. Annyira imádtam

– tette hozzá.

Celine Dion hosszú idő után júliusban tért vissza az élő fellépésekhez, miután egészségügyi problémái miatt ideiglenesen szüneteltette karrierjét. Ő zárta az idei párizsi olimpiai játékok nyitóünnepségét az ikonikus Eiffel-toronyból Edith Piaf „L'Hymne a l'amour” című dalának megható előadásával.

Clarkson akkoriban az NBC egyik olimpiai kommentátora volt Peyton Manning és Mike Tirico mellett, a közvetítésben pedig egyértelműen látható volt, ahogyan Dion előadása közben összerezzen. „Igazából én most nem tudok megszólalni” – mondta Clarkson elcsukló hangon. „Hihetetlen, hogy ezen túljutott. Az én szememben ő az énekessek aranyérmese” – tette hozzá.

Dion keddi videójában elmondta azt is, hogy az olimpia után megnézte Clarkson fent említett reakcióját. „Olyan édes volt hallani a hangodat. Elcsuklott a hangod, és ez annyira meghatott engem” – fogalmazott Dion.

Rovatok