Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Lopez először beszélt a válásáról

2024. október 9., szerda 21:07

Jennifer Lopez amerikai énekesnő szerdán interjút adott az Interview magazinnak, melyben először beszélt a válásáról. Az 55 éves énekesnő elmondta: izgatott, hogy újra egyedül van, és nem egy másik emberben próbálja megtalálni a boldogságot, hanem saját magában.

Mint arról beszámoltunk, augusztusban derült ki, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck alig több mint két év házasság után elválnak. Az énekesnő most először beszélt házassága felbomlásáról, és arról, hogy érzi magát szingliként.

„Fontos, hogy tudjunk egyedül boldogulni. Azt hittem, hogy ezt rég megtanultam, de nem így volt. Aztán idén nyáron eljutottam odáig, hogy egyedül kell lennem. Be akarom bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok rá” – hangsúlyozta az énekesnő az Interview című lapnak adott interjújában, amelyet a Page Six szemlézett.

Jennifer Lopez azt is bevallotta, hogy ez az érzés magányos, ismeretlen, ijesztő és szomorú volt számára.

Amikor belemerülsz ezekbe az érzésekbe, rájössz arra, hogy ezek a dolgok nem fognak megölni, és hogy képes vagy az örömre és a boldogságra teljesen egyedül is

– jegyezte meg az énekesnő, majd azt is hozzátette, nem az határozza meg, hogy kapcsolatban van-e, vagy sem, mert mint mondta, nem más emberekben kell keresni a boldogságot, hanem saját magában kell megtalálnia.

Azt is elmondta, hogy jelenleg nem vágyik párkapcsolatra, és nem keres senkit. Az énekesnő hozzátette, hogy bár romantikus alkat, de szerinte ahhoz hogy boldog és teljes életet éljen, nem feltétlenül kell valakivel kapcsolatban lenni, és együtt megöregedni. Jennifer Lopez most úgy véli, hogy az önmagával való kapcsolata a legfontosabb.

Rovatok