Index Vakbarát Hírportál

Kovács Kokó Istvánék is megdöbbenve figyelik, ami Noszály Sándorral történik

2024. október 15., kedd 20:49

Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora megszólalt Noszály Sándor videóiról, miután a volt teniszező Instagram-profilja kedden elérhetetlenné vált. Az egykori ökölvívó közölte, megdöbbentette a kialakult helyzet, vizsgálják a nyilvánosságra hozott felvételek körülményeit.

Kovács Kokó István, a Sztárbox szakkommentátora és supervisora megdöbbenve követi a Noszály Sándor körül kialakult helyzetet – az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó kedden a Borsnak nyilatkozott erről.

Sem a műsorban, sem pedig a profi tagozatban nincs arra vonatkozóan kifejezett szabály, hogy az ökölvívók mentális állapotát vizsgálni kell a mérkőzések előtt. Ugyanakkor mi is megdöbbenve követjük a Noszály Sándor körül kialakult helyzetet. Első körben ki kell derülnie, hogy egy eltúlzott poénkodásról van-e szó, vagy teljesen komoly az, amit a videókban láttunk

– fogalmazott Kovács Kokó István, hozzátéve, hogy még van idő a Sztárbox november 4-i döntőjéig, „és bizton állíthatom, hogy alaposan járunk majd el a kérdésben”.

Furcsa videók után elérhetetlen Instagram-profil

Noszály Sándor az elmúlt napokban meglehetősen furcsa videókat és szöveges üzeneteket osztott meg a közösségi oldalán. A barátai közül sokan elkezdtek aggódni érte, és a kommentszekcióban próbálták felhívni a figyelmet rá, hogy az egykori sportolónak segítségre lenne szüksége.

A tengerentúlon, Los Angelesben tartózkodó Noszályt egyes hírek szerint a napokban a rendőrség is őrizetbe vette, ám nem sokkal később elengedték. Az aggasztó üzenetekre egyébként ő maga is reagált. Azt mondta, csak bohóckodott, ne aggódjanak érte, mert jól van. Annyit hozzátett, hogy sokan nem tudják, milyen a nagyképernyő.

Noszály Sándor legutóbb egy olyan videót posztolt, amelyben azt állította, hogy volt felesége, Novák Heni miatt került mélypontra. Ezt követően órákra eltűnt, kikapcsolta telefonját, majd – mint írtuk – kedd este elérhetetlen lett az Instagram-oldala.

Rovatok