Index Vakbarát Hírportál

Kihúzta a gyufát a Beckham házaspár az új szomszédoknál

2024. október 26., szombat 17:56

Az új szomszédok érkezése senki számára sem igazán komfortos érzés, azonban kétségkívül ritkán rázza meg annyira a környék lakóit, mint Victoria és David Beckham Miamiba költözése esetében. A pár ugyanis nem titkolta el túl jól új otthonuk címét, így a kíváncsiskodók, rajongók és lesifotósok hada az egyébként nyugodt környéken rendszeresen megjelenik. A szomszédok aggodalma nő, hiszen a hirtelen jött nyilvánosság nemcsak a békés hétköznapjaikat bolygatja fel, de biztonsági kockázatot is jelent.

Nem könnyű a hírességek élete – hallhatjuk sokszor, és igazolódik is be időről időre a felvetés, így az sem meglepő, hogy az ilyen történetek sora tovább folytatódik. Ezúttal a korábbi angol válogatott labdarúgó, a miami futballcsapat tulajdonosa, David Beckham és divattervező felesége, Victoria Beckham a fő szereplők, akik legutóbbi költözésükkel okoztak kalamajkát, és keltettek komolyabb aggodalmat.

Victoria és David Beckham nemrég költöztek be a 80 millió dollárt érő Miami Beach-i luxusvillájukba, de az érkezésük nem aratott osztatlan sikert a lakók körében. Mindezt annak köszönhetik, hogy az új ház jelentős nyilvánosságot vonzott a környékre, mivel az ismert pár nem túlságosan tett meg mindent azért, hogy új címük titok maradjon.

Az ismert pár ugyanis nem rejtette el új lakhelye pontos címét, ahogy más hírességek szokták, és nem egy külön erre létrehozott cégen keresztül vásároltak, hanem saját néven írták alá a szerződést. Ez pedig nem nagy meglepetésre hamar a pletykalapok és a rajongók tudtára jutott, ami az egyébként zárt, csendes és elegáns környék nyugalmát hamar fel is rázta. 

A szomszédok emiatt pedig egyre komolyabban aggódnak, hiszen

a gyalogos- és autósforgalom is tetemesen megnőtt Beckhamék érkezése óta, ez pedig egyesek szerint komoly biztonsági kockázatot jelent mind a sztárpárra, mind pedig a lakóközösség többi tagjára nézve. 

A Page Sixnek nyilatkozó egyik szomszéd elárulta:

Korábban ez egy csendes, biztonságos környék volt, de most az utcánk olyan, mint egy turistalátványosság. Mindennap újabb autókkal érkeznek a kíváncsiskodók. Miami nem Beverly Hills, itt a legtöbben inkább visszahúzódó, privát életet élnek, és ez az érdeklődés megnehezíti mindannyiunk számára a nyugalmat

– magyarázta.

A lakók remélik, hogy Beckhamék hamarosan meghoznak néhány óvintézkedést, és idővel a médiafigyelem is csökken majd, ők pedig visszatérhetnek a nyugodt hétköznapi életükhöz. 

(Borítókép:  David és Victoria Beckham 2023. október 3-án. Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary)

Rovatok