Index Vakbarát Hírportál

Matthew Perry anyja szerint a fia érezte, hogy meg fog halni

2024. október 26., szombat 13:15

Többé már nem félek – mondta Matthew Perry, a Jóbarátok 2023 októberében elhunyt sztárja az édesanyjának a halála előtt, amiből Suzanne Morrison arra következtet, hogy fia érezte, hogy valami elkerülhetetlen közeleg az életében.

Első interjúját adta fia halála óta Suzanne Morrison, Matthew Perry édesanyja, aki szerint a Jóbarátok sztárja mintha megérezte volna, hogy meg fog halni. Morrison úgy véli, hogy fia az utolsó közösen töltött napjaikban érezte, hogy halála elkerülhetetlen – írja a Sky News.

Suzanne Morrison elmondása alapján a fiával töltött utolsó napokban a színésznek erős megérzése volt a saját halálára vonatkozóan.

Elkerülhetetlennek látta, ami történni fog vele

– állította az amerikai Today show-nak adott interjújában.  

Édesanyja elmondása alapján a színész olyasmiket mondott neki, hogy „többé már nem fél”, és mintha búcsúzott volna, közölte az anyjával: „Annyira szeretlek, annyira boldog vagyok, hogy most veled lehetek”.

Suzanne Morrison szerint ezeket Matthew Perry egyfajta előérzetből mondhatta neki. Az asszony azt is megemlítette, akkor még nem gondolt semmi rosszra, csak arra, hogy régen volt ilyen mély beszélgetése a fiával. Matthew Perry a nő és volt férje, a színész John Bennett Perry egyetlen gyermeke volt.

A függőségén nyerészkedtek

Mint arról beszámoltunk, Matthew Perryt, aki Chandler Binget alakította a világhírű amerikai szitkomban, a Jóbarátokban, 2023. október 28-án találták meg holtan Los Angeles-i otthonában a jakuzzijában. A boncolás megállapította, hogy a színész ketamintúladagolásban halt meg. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal szerint a műtétek alatt alkalmazott általános érzéstelenítéshez használt mennyiséggel volt egyenértékű a szervezetében lévő ketamin. A ketamint depresszió, szorongás és fájdalom kezelésére használják.

Az ügyészek szerint Matthew Perry asszisztense, Kenneth Iwamasa a két orvossal együttműködve több mint 50 ezer dollár értékű ketaminnal látta el a színészt a halála előtti hetekben. A vádirat szerint a két orvos üzeneteket váltott egymással arról, hogy mennyit kérhetnek a színésznek a gyógyszerekből. Az egyik üzenetben ez állt: „Vajon mennyit fog fizetni ez az idióta?”

vádalkuban Mark Chavez elismerte, hogy a ketamint mind korábbi klinikáján, mind egy nagykereskedelmi forgalmazótól hamis receptek alapján szerezte be. A vádalku lehetővé teszi az orvos számára, hogy a nyomozásban való együttműködéséért egy enyhébb vádpontban vallja magát bűnösnek, bár így is akár 10 év börtönbüntetésre számíthat.

Rovatok