Index Vakbarát Hírportál

Elkelt Matthew Perry háza, amelynek a pezsgőfürdőjében halt meg a színész

2024. október 27., vasárnap 10:24

Gazdára talált Matthew Perry Los Angeles-i háza, amelynek a pezsgőfürdőjében a Jóbarátok sztárja éppen egy esztendeje, 54 évesen meghalt.

Néhány nappal halálának évfordulója előtt kelt el Matthew Perry Los Angeles-i otthona, amelynek a pezsgőfürdőjében halt meg a színész 2023 októberében.

A 330 négyzetméteres, négy hálószobás házat 8,55 millió dollárért Anita Verma-Lallian filmproducer és ingatlanfejlesztő vette meg – adta hírül a TMZ. Perry 2020-ban vásárolta meg az ingatlant 6 millió dollárért.

Mintha megérezte volna a halálát 

Éppen egy éve halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja: holtan találtak rá Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban. A későbbi boncolás megállapította, hogy a színész ketamin-túladagolásban hunyt el. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal szerint a műtétek alatt alkalmazott általános érzéstelenítéshez használt mennyiséggel volt egyenértékű a szervezetében lévő ketamin. 

A színész halálával összefüggésben augusztusban letartóztatták Perry személyi asszisztensét, két orvost és a „ketaminkirálynőként” ismert állítólagos drogkereskedőt. Az egyik orvos, Mark Chavez a ketamin terjesztésében már bűnösnek vallotta magát.

A napokban interjút adott a színész édesanyja, először a fia halála óta. „Többé már nem félek” – ezt mondta Matthew Perry az édesanyjának a halála előtt. Amiből Suzanne Morrison arra következtet, a fia érezte, hogy valami elkerülhetetlen közeleg az életében, mintha megérezte volna, hogy meg fog halni.

Suzanne Morrison úgy véli, hogy fia az utolsó közösen töltött napjaikban érezte, hogy halála elkerülhetetlen.

Rovatok