Index Vakbarát Hírportál

Polgár Tündéék floridai házában helyrehozhatatlanok a károk: Barlanglakó életet élünk

2024. október 27., vasárnap 18:06

Polgár Tünde és férje floridai otthonát is lerombolta az Egyesült Államokban pusztító Helene és Milton hurrikán. A Feleségek luxuskivitelben című műsor egykori szereplője pótolhatatlan károkról beszélt. Az ingatlanra ráadásul még biztosításuk sem volt.

Mint írtuk, Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde nemrég vlogvideójában is bemutatta, hogyan rombolta le floridai házukat a Helene és a Milton hurrikán.

A házaspár már elkezdte újjáépíteni az ingatlant, amelyben elmondásuk szerint helyrehozhatatlan károk keletkeztek. Polgár Tünde a Blikk kérdésére elmondta, hogy nemcsak a tárgyakról van szó, hanem Dani fia összes iskolás rajza, díjai, diplomája és a közös fotóik is odalettek. 

Lehet, hogy ezeknek nincs materiális értéke, de nem minden pótolható. Ezeket már nem tudjuk elővenni

– részletezte a lapnak Polgár Tünde.

A fia emlékként őrzött cumiját a kertben a romok között találta meg a kertben. Mint mondta, folyamatosan dolgoznak, így egyelőre „barlanglakó életet” élnek. Szerette volna tisztázni, hogy az ingatlanra biztosításuk sem volt, így ilyen téren biztosan nem „kaszálnak” majd. A tető korára hivatkozva korábban felbontották a szerződésüket.

„Nekünk ugyanúgy csapás ez. Persze, ki tudunk fizetni dolgokat, de ez nem így működik” – tette hozzá.

Rovatok