Index Vakbarát Hírportál

700 milliót kapott a kormány kedvenc médiacége

2014. március 12., szerda 11:42

Az Inter Media Group (IMG) nyerte meg a Miniszterelnökség nettó 700 millió forintos tenderét, amit még tavaly decemberben hirdettek meg a Tenders Electronic Dailyn (TED), írja a Kreatív.

Szintén itt tették közzé a tender eredményéről szóló hirdetményt, amely szerint csak a nyertes ajánlattevő indult a médiafeladatokért.

A kiírásban a szerződés összértékét nettó 700 millió forintban állapították meg, amitől még 90 százalékkal el is térhetnek, vagyis a 2014-es médiavásárlást összesen nettó 1,33 milliárd forintra becsülték. Az eredményhirdetés szerint az IMG-vel kötött szerződés végleges összértéke nettó 700 millió forint.

Az IMG tavaly a a Lounge Designnal közösen nyerte meg a Miniszterelnökség kétrészes média- és kreatívtenderét, amelynek értéke az előbbi esetében nettó 550 millió forint, az utóbbi feladatnál nettó 150 millió forint volt. Idén januárban Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter tájékoztatójából kiderült, hogy a Magyarország jobban teljesít-kampány nettó 624 millió forintba került.

Rovatok