Index Vakbarát Hírportál

Boltban dolgozik? És bejött a zárva tartás?

2015. május 21., csütörtök 08:26

Több mint két hónap telt el a vasárnapi zárva tartás bevezetése óta, de a KSH adatai alapján arról egyelőre nem sokat tudunk, hogy ennek milyen hatása volt a kiskereskedelemre (a kormány szerint többet költünk, de az ő indoklásuk alapján amúgy is többet költenénk, mert több pénze van a népnek).

De egyelőre más hatásokról sem tudunk túl sokat. A kormány sok mindennel érvelt a rendelkezés mellett: előkerült, hogy így jobb lesz a kisebb boltoknak, hogy végre lesz idő vasárnaponként templomba járni, de az intézkedésről később még az is kiderült, hogy ez az egész valójában egy Semjén Zsolt-i értelemben vett balhorog a multinacionális pénztőke gyomorszájának kellős közepébe. Az, hogy ez így van-e, sajnos nem fog kiderülni se a KSH, sem pedig a kormány megfigyelései alapján, így arra kérjük a kiskereskedelemben dolgozó olvasóinkat, hogy írják meg:

De igazából ezen kívül is bármit megírhat a tema+zarvatartas@mail.index.hu-ra zárva tartás hatásairól, ha kiskereskedelmi munkavállalóként a saját bőrén tapasztalja azokat.

Rovatok