Index Vakbarát Hírportál

Régiós első lett a Corvinus üzleti képzése

2016. január 6., szerda 11:12 | aznap frissítve

A Budapesti Corvinus Egyetem Master of Business Administration (MBA) képzései ismét jól szerepeltek nemzetközi mezőnyben: az Eduniversal Best Masters ranking szerint 2015-ben végzett tevékenysége alapján a FULL-TIME MBA a régió legjobb helyezését érte el, amivel három helyet javított tavalyi pozícióján. Az EXECUTIVE MBA az aktuális rangsorban a régió második helyezését érte el, ez egy hellyel jobb 2014-es eredménynél.

Az Eduniversal világszerte 12 000 posztgraduális képzést vizsgál a szakok megítélése, a végzettek kezdő fizetése, illetve a friss diplomások által kitöltött elégedettségi kérdőív alapján. A végső rangsort egy globális felmérés keretében 800 000 hallgató és 154 ország mintegy 1000 akadémiai intézményéből 10 000 képviselő véleménye is meghatározza.

Az Eduniversal az üzleti iskolákat is rangsorolja; ebben az összesítésben 2015-ben is az ország legjobb business-schooljának választottak a Corvinust. A Corvinus Executive Master of Business Administration képzése a nyár folyamán elnyerte egy jelentős minőségbiztosítási szervezet, a European Foundation for Management Development EPAS (Program Assessment System) akkreditációját is. Menedzsment területen az MBA a világ legismertebb és legrangosabb egyetemi fokozatú végzettsége.

Rovatok