Index Vakbarát Hírportál

Most nyithat klotyót a Várban

2016. április 15., péntek 17:03

Mindig furdalta a kíváncsiság, hogy kik azok a szerencsések, akik 1-5 euróért vizeltethetik a turistákat egyes sűrűbben látogatott, ám beépített látványosságok környékén? Régóta vágyott a könnyű pénzre? Nos, most lehet, hogy eljött az Ön ideje.

Kinyílt mindenki előtt a lehetőség, hogy akár gyorsan meggazdagodjon hiszen egyszerű, de nagyszerű üzleti lehetőséget hirdetett a Várgondnokság. Megpályáztatják ugyanis a Budavári Palota előtti részeket, ahová a győztes pályázó tehet egy időszakos büfét, és egy nyilvános vécét.

A Sikló felső állomásától nem messze, a Halászó Fiú szökőkútjánál lévő teraszon és a közelben lévő rézsűn kapna helyet a nyertes vállalkozás, amely már idén júliustól nyithatna. Az üzleti modell pofonegyszerű:

  1. beletölti az ember a turistákba a sört és az üdítőket,
  2. aztán egy kicsit arrébb lévő pénzes klotyóban megpisilteti őket.
  3. Profit.

Külön jó, hogy nem egy helyen van a kettő, sokan idegenkednek attól, hogy vendéglátóhelyen még külön fizessenek a vécéért is. De így nem kell tudniuk, hogy egy ördögien rafinált tulaj kezében fut össze mindkettő. A vécéztető referencia csak 10 százalékot számít a pályázatban, viszont 30 százalékot a megvalósítás minősége. Úgyhogy csilli-villi, öko-bio, polgári-huszáros húzásokat valószínűleg kell még a pályázat mellé prezentálni.   Az elbírálás maradék 60 százalékát majd a bérleti ár adja. 

A nyertes 5+5 évre bebetonozhatja az aranybányáját a Vár egyik legforgalmasabb részére. 

Rovatok