Index Vakbarát Hírportál

Rogán szomszédjának cégei megint jól szerepeltek a Miniszterelnökség közbeszerzésén

2016. augusztus 2., kedd 08:46

Rogán Antal kabinetminiszter Pasa parki szomszédjának, Csetényi Csabának két cége, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. is tarolt a Miniszterelnökség kommunikációs tenderén: Csetényi cégei a bruttó 6,5 milliárdos megbízásból 6,25 milliárdot nyertek meg - írja az Mno.hu.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem meglepő, hogy Csetényi cégei sikeresek a kancellária tenderein, de az szokatlan, hogy amíg tavaly kizárólag hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásokat nyertek el, idén az uniós források felhasználása miatt nyílt közbeszerzést kellett kiírni, és így is jól szerepeltek a cégek.

A tender első része pr- és kreatív feladatokat, médiavásárlást, valamint közvélemény- és piackutatást foglalt magában: ezt Csetényi két cége és az esztergomi LV-Team  Kft. nyerte összesen 5,7 milliárd forint értékben. A rendezvényszervezésre vonatkozó második részfeladatról szóló kiírást a Network és az LV-Team nyerte egy 540 milliós ajánlattal, és csak a harmadik, nyomdai feladatokra és grafikai tervezésre vonatkozó közbeszerzésen maradtak alul Csetényiék, hiszen itt a Pátria Nyomda nyert.

Rogán Antal egyik legsikeresebb szomszédja legutóbb azzal került reflektorfénybe, hogy a Városliget Zrt. március 25-én aláírt egy nettó 390 millió forintos keretszerződést Csetényi Csaba Pasa parki lakos két cégével, a Network 360 és az Affiliate Network Kft.-vel,  februárban pedig egy 400 milliós, a Miniszterelnökség által kiírt kommunikációs tendert nyert meg. Csetényi érdekeltségei összesen 5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak 2010 óta.

Rovatok