Index Vakbarát Hírportál

Afrikaiakat telepítene be a kormány

2016. szeptember 22., csütörtök 12:42

Afrikaiakat próbál betelepíteni kormány, vette észre a hirdetésünket NewAfricanban is a 444. Négy hét alatt lezajló teljes ügyintézést ígérnek, nem is kell különösebben itt lenni hozzá, saját lakhellyel se kell rendelkezni, hirdetjük a NewAfrican magazinban. Egyébként ugyanezt a reklámot elsütöttük már az African Business-ben is a nyomaték kedvéért. 

Illetve pontosan nem tudni, hogy ki ajánlgatja megvételre a magyar állam hivatalos okmányait, de megszólal Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli bahreini konzul. Ő onnan lehet ismerős, hogy ő volt az a súlyosan feledékeny diplomata, aki például Orbán Ráhel állami tárgyalásnak tűnő, de később átértékelt magánlátogatásainál bábáskodott.  

Az egésszel a letelepedési papírjainkat próbáljuk értékesíteni, teljesen nyíltan leginkább azt reklámozva, hogy szabad az út az EU-ba élete végéig minden kedves vásárlónak. 

Illetve még kiemeljük azt is, hogy milyen támogatások érhetők el például az unióban tanulóknak, az adóelőnyöket vagy hogy már nagyjából 4000 papírt el is tudtak sózni. Ez eddig döntően kínaikat jelentett, Rogán ötlete nyomán, Rogán ismerősei javára így már forintban százmilliárd körüli haszon is befolyhatott.

Garamvölgyi egyébként személyesen is bizniszel ebben a konstrukcióban a magyar papírokkal. Korábban elmondta, hogy az Arton Capital nevű igen rossz hírű cégnek dolgozik beszervező ügynökként jutalékért. Az Arton szerint nincs azzal gond, ha Garamvölgyi először a magyar állam képviselőjeként népszerűsíti a betelepítést, aztán pedig ügynökként pénzt is kap érte. 

Rovatok