Index Vakbarát Hírportál

Vajnáné üzlettársa letarolja a fánkpiacot

2018. június 26., kedd 14:09 | aznap frissítve

Gomez Norbert, Vajna Tímea tulajdonostársa a Mr. Funkban megvásárolta a főváros egy másik híres fánkozóját, az évek során hálózattá nőtt Donut Libraryt – írja az Átlátszó.

A portál a céginformációs adatokat böngészve derítette ki, hogy Gomez tulajdonrészt vásárolt a The Donut Library Kft.-ben . Az ügyvezetői feladatokat Gomez tulajdonostársa, Balog Lili látja majd el. Bár a két cég egyelőre úgy tűnik hogy továbbra is egymás riválisaként, más-más néven működik, a frissen megszerzett cég a Mr. Funk Kft. címére került bejegyzésre.

A The Donut Library Kft. a 2013-as indulását követően minden évben folyamatosan fejlődött. A cégadatok szerint 2017-re az értékesítés nettó árbevétele a kezdeti 24,7-ről 137,3 millió forintra, az adózás előtti eredmény pedig 4,4-ről 20,5 millió forintra nőtt.

Ezzel szemben Gomez Norbert Vajna Tímeával közös vállalkozása, a Mr. Funk Kft. az alakulásától veszteséges volt, a tavalyi évben 184,4 millió forintos nettó értékesítés mellett -167,7 millió forintos adózás előtti eredményt ért el. 

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Rovatok