Index Vakbarát Hírportál

18 millióért mennek csapatépítő tréningre az új paksi blokkot építő alkalmazottak

2019. május 22., szerda 09:00

Csaknem 18 millió forintért mennek közösségfejlesztő tréningre az új paksi blokkokat építő munkavállalók, írja a Mfor.hu.

A Paks II. Zrt. honlapjára kikerült tájékoztató szerint az ESC Club Kft. szervezheti meg az új blokkokat építő munkavállalók csapatépítő tréningjét. Erre 17 millió 850 ezer forintot költenek, a szerződés határideje idén június 30-a.

Az ESC egy 2012-ben bejegyzett cég, aminek 2018 óta Gárdonyban van a székhelye, fő tevékenysége pedig "egyéb sporttevékenység". A tréninget tartó vállalkozásnak 27 millió forint árbevétele volt 2017-ben, adózott eredményük több mint 11 millió forint volt. A tulajdonosoknak komoly tapasztalatai vannak a csapatépítő tréningek terén, referenciáik között több nagy cég is megtalálható, például a Paksi Atomerőművet működtető Magyar Villamos Művek is.

A legfrissebb adatok szerint 372-en dolgoznak a Paks II Zrt.-nél, a vezetők száma 47 fő. Ha mindenki elmegy a csapatépítőre, akkor alkalmazottanként 48 ezer forintba kerül a tréning. Az mfor.hu cikkéből egyébként nem derül ki, hogy mindenki ott lesz-e a tréningen, vagy csak a munkavállalók egy része.

Rovatok