Index Vakbarát Hírportál

Féláron vonatozhatunk a Rogán Cecília-féle fitneszrendezvényre

2019. október 11., péntek 08:54 | aznap frissítve

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. október 13-i FitBalance Aréna rendezvényre 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra – derül ki a MÁV közleményéből.

A FitBalance Rogán Cecíliához köthető sportrendezvény, a Rogán Antal feleségének többségi tulajdonában álló Nakama&Partners birtokolja a Fitbalance védjegyet. A Fitbalance és a szintén Rogánnéhez köthető Nemzeti Futóverseny rendszeresen kap gáláns támogatásokat állami cégektől eseményeinek megszervezésére, idén az MVM 230 millió forint, a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millió forint, az Antenna Hungária pedig 60 millió forint támogatást nyújtott a Fitbalance Aréna Tavasz, a Fitbalance Kids, valamint a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására.

A MÁV tájékoztatása szerint az október 13-i fitbalance-os kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras jegy igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni. Alkalmi menettérti jegy automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV mobilalkalmazás) nem vásárolható meg, csak a pénztárakban.

Rovatok