Index Vakbarát Hírportál

Lányok, asszonyok: a török és az orosz oligarcha férj már nem menő

2020. december 1., kedd 19:19

Elindult a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, az eddig ismert arcok, vagyis tökéletesre sminkelt és simára dermarollerezett (vagy botoxolt?) pofikák részvételével. És bár hiába a már ismert féktelen pompázás, a show legújabb szereplője, a szibériai magyar Anfisa Bulgakova mindenkit leiskolázott a férjhez menés tudományából.

Bár a méltán híres exválogatott sportoló-modell-üzletasszony Vasvári Vivien és a színésznő Köllő Babett nélkül folytatódik a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, mindez nem jelenti azt, hogy ne lenne még bőven muníció az egovalóságshow formátumban.

Az egy dolog, hogy a VIASAT3-on mostantól hétfőnként este 9 órakor, majd a csatorna weboldalán látható aranyásóműsor már az első percekben – Molnár Nini jóvoltából – helikopterezés helyett egy retinarepesztően erős villantással indított, a negyedik évad első része egy igazi, Márai Sándort is megszégyenítő füves könyvnek bizonyult arról, hogy mi a jó élet, a férjfogási trendekről nem is beszélve. De ne szaladjunk ennyire előre!

Ha valaki naivan azt gondolta volna, hogy az Orhan Pamuk regényekből előlépett mesésen gazdag török építési vállalkozó vagy épp a hasonló kaliberű újorosz férj „elejtése” az aranyásás non plus ultrája, erre kiderült, hogy 2020-ban már ennél is nagyobbat kell gurítani.

Ez pedig úgy lehetséges, ha az ember lánya jól rámarkol, és teniszütőt vesz a kezébe, és „a kicsimmel romiba” máris a világranglista első száz helyezettje közül kerül ki. Úgy tűnik, a magyar luxusfeleségek abban is diktálják a divatot, hogy ki a férjfogásban az aktuális professzor emerita.

Ugyanis a műsor új szereplője, a szibériai származású, hétéves kora óta Magyarországon élő, egyébként kedves, bájos, 34 éves háromgyermekes Anfisa Bulgakova az ismert ukrán teniszező, Szerhij Sztahovszkij felesége. A műsor, legyen bizonyos szempontból bármilyen megrendezett is, ezen a ponton kiállja a valóság próbáját, mert Sztahovszkij legnagyobb hőstette, hogy 2013-ban második körben megverte Roger Federert is Wimbledonban. (A teniszőrült barátom szerint ez olyan szenzáció, amit egy életre megjegyez az ember.)

Mindezen túl azonban Anfisa szerint férje legfontosabb tulajdonsága, hogy romantikus típus, róla pedig a lényegi információ a családi státuszon és a három gyermeken túl, hogy az elegáns nőies stílust leginkább azzal képviseli, hogy rajta minden eredeti. Elmondása szerint az arca és a teste is. Majd a műsor végén kiderül, hogy a biztonság kedvéért van egy ukrán luxusszőlőbirtokuk is, ahol majd a következő rész játszódik. 

Most, hogy megismertük Anfisát, és már tudjuk, hogy mihez tartsuk magunkat, nézzük csak, hogy mi mindent iskoláztak össze nekünk a negyedik évadra a luxifelik két szexi bosziparti, chippendale fiúk asszisztálásával végzett videóklip-forgatás és egy újabb széttrollkodott sportprogram között. Mert szerencsére a Feleségek luxuskivitelben még mindig nagybetűs stílus- és egyben etiketthatározó, ablakzsiráf a minőségi magas élethez.

És egy kis ráadás arról, hogy luxuséknál mi a siker: 

(Borítókép: Labancz Viktória / Viasat3)

Rovatok