Index Vakbarát Hírportál

Benépesül üzletekkel az első magyar okospláza

2021. március 3., szerda 14:39

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában – közölte a Futureal-csoport, a pláza fejlesztője az MTI-vel szerdán.

A pláza beruházási értéke 300 millió euró, a komplexum bérbe adható területe 55 ezer négyzetméter.

A közlemény szerint a már bemutatott nagybérlők újdonságokkal készülnek a szeptemberi nyitásra. A komplexumban a 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások lesznek jelen – közölték. Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója megjegyezte: jelenleg számos izgalmas partnerrel állnak aláírásközeli helyzetben, hogy tovább bővíthessék a bevásárlóközpont már most is óriási kínálatát.

Mint arról az Index korábban beszámolt, a budapesti okospláza esetében több „okos” funkciót is igénybe vehetnek majd a látogatók: belül interaktív ledfal fut végig, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a vásárlóknak. Ezenkívül a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti majd a parkolást, egy applikáción keresztül rendszámfelismeréssel, akár fizikai jegy váltása nélkül vehető majd igénybe az 1300 férőhelyes mélygarázs. A mobilalkalmazás emellett segít a vásárlóknak megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást is.

Rovatok