Index Vakbarát Hírportál

Kim Kardashian milliárdos lett

2021. április 7., szerda 07:24

Felkerült a dollármilliárdosok listájára Kim Kardashian, miután az utóbbi fél évben 220 millió dollárral gyarapította vagyonát – írja a Forbes. Kardashian – akit hivatalosan egyelőre még Kim Kardashian Westnek hívnak – a sikerét elsősorban két vállalkozásának, a szépségipari cikkeket forgalmazó KKW Beautynak, illetve a ruházati cikkeket árusító Skimsnek köszönheti, de ezek mellett reklámokból, kisebb befektetésekből, illetve a K, mint Kardashian című realityből is sok pénzt keresett. 

Továbbá férjétől, Kanye Westtől – akivel jelenleg épp  válófélben  vannak – is kapott 2017 karácsonyára néhány részvényt a Disney, az Amazon, a Netflix és az Adidas cégeiben. (Kanye West egyébként szintén a milliárdosok közé tartozik, az ő vagyonát már 6,6 milliárd dollárra becsülik). 

Kim Kardashian cégei a koronavírus-járvány ellenére is jól teljesítettek: 

A FORBES SZERINT TAVALY OKTÓBER ÓTA 220 MILLIÓ DOLLÁROS NÖVEKEDÉST KÖNYVELHETTEK EL. 

A celeb 2017-ben kezdett bele a vállalkozásba, amiben az is szerepet játszott, hogy féltestvére, Kylie Jenner szintén jelentős sikereket aratott az utóbbi években Kylie Cosmetics nevű cégével. 2019-ben a Forbes szerint az ő vagyona is meghaladta az egymilliárd dollárt (bár utólag elismerték, hogy vélhetően túlbecsülték az összeget, amely így csak alulról súrolta a milliárdos határt).

Rovatok