Index Vakbarát Hírportál

A Booking.com korábbi vezetőjét igazolta egy magyar turisztikai ügynökség

2021. október 19., kedd 13:47

Terjeszkedésének részeként új nemzetközi értékesítési igazgató csatlakozott az Everguest csapatához. A magyar turisztikai ügynökség legújabb tagja, Neil Middleton korábban a Booking.com és az Expedia Group vezetőjeként vált ismertté. Feladata, hogy angliai bázissal erősítse a szállodákkal és éttermekkel való partneri kapcsolatok kiépítését.

Az Everguest a koronavírus által leginkább sújtott időszakban, másfél évvel ezelőtt indult. Az elsősorban szállodákat és éttermeket célzó cég először Magyarországon kezdte meg a tevékenységét, majd a keleti világ egyik üzleti és pénzügyi központja, Szingapúr felé nyitott. 

Terjeszkedésük következő lépéseként hozták létre a nemzetközi értékesítési igazgató pozíciót, amelyre Angliából igazolták le Neil Middletont, aki legutóbb a Booking.com-nál dolgozott Global Key Accounts Lead pozícióban.

Ez egy nagyon nehéz időszak a szállodáknak és az éttermeknek, ezért én is részese szeretnék lenni egy olyan megoldásnak, ami segít nekik helyreállni és megerősödni. Nagyon izgatott vagyok az előttünk álló út miatt, mert hiszek abban, hogy fontos piacokat nyit meg az új angliai bázis

– nyilatkozta kinevezése után az Everguest új igazgatója.

Hasonló előnyöket vár a közös munkától a magyar vállalkozás alapítója.

Neil Middleton belépésével és így London és Budapest turisztikai szakmai összekötésével megalapoztuk az öreg kontinens meghódítását 

– jelentette ki Belán Miklós.

(Everguest)

Rovatok