Index Vakbarát Hírportál

Megvan a szuperbank biztosító partnere

2022. február 22., kedd 20:11

Húsz évre szóló stratégiai együttműködési keretmegállapodást kötött a CIG Pannónia Csoport a Magyar Bankholdinghoz tartozó bankokkal: az MKB Bank Nyrt.-vel, a Takarékbank Zrt.-vel, illetve a Budapest Bank Zrt.-vel – derült ki a biztosító szerkesztőségünknek megküldött közleményéből.

Mint fogalmaznak, az együttműködéssel Magyarország legnagyobb biztosításértékesítési hálózata jött létre. A stratégiai együttműködés értelmében a CIG biztosítási termékei elérhetővé válnak mindhárom bank fiókjában.

A Bankholdinghoz tartozó bankok összesen 2,2 millió lakossági ügyfele mostantól innovatív nyugdíj-, baleseti és életbiztosítás, valamint egészségbiztosítás, hitelfedezeti és lakásbiztosítás termékekhez juthat – írják.

CIG Pannónia Biztosító számára jelentős szakmai mérföldkő a mostani stratégiai megállapodás, hiszen így elérhető közelségbe került egyik stratégiai célunk megvalósítása, vagyis hogy még tovább növekedjünk, és a létrejövő szuperbank direktbiztosítójaként, a magyar biztosítási piac stabil, meghatározó biztosítójává váljunk. A magas minőséget biztosítjuk minden ügyfelünk és partnerünk részére, ezzel is támogatva azt a stratégiát, mely befektetőinknek, tulajdonosainknak a hosszú távon kiszámítható árbevétel és osztalékpolitika alapjait teremti meg

– fogalmazott a közleményben a bejelentéssel kapcsolatban Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatója.

Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta:

Ügyfeleinket a saját igényeikre szabott, kedvező árú, modern, piacvezető és hazai fejlesztésű biztosítási termékekkel szeretnénk kiszolgálni, és hiszünk benne, hogy a CIG Pannóniával kötött stratégiai együttműködés ezt szolgálja. Mostantól mindhárom tagbankunk ügyfelei számára elérhetők a CIG termékei, és az MKB Bank és a CIG Pannónia közötti korábbi üzleti partnerség sikeressége alapján is biztosak vagyunk abban, hogy mind ügyfeleink, mind saját stratégiai céljaink szempontjából a legjobb partnert választottuk.

Rovatok