Index Vakbarát Hírportál

A Wizz Air újraindítja a járatait

2022. április 14., csütörtök 19:16

A Wizz Air korábbi járatait indítja újra júniustól, így ismét lehet repülni Szardíniára, Ibizára és Palma de Mallorcára is.

A légitársaság közlése alapján görögországi helyszínekkel – Korfu, Hanía, Iráklion, Míkonosz, Szantoríni, Kos, Rodosz és Zákinthosz – is bővíti az úti célokat, valamint Bulgáriába, Burgaszba is indul járat.

A Wizz Air azért is bővít új helyszínekkel, mert arra számítanak, hogy a nyári forgalom eléri a koronavírus-járvány előtti időszakban tapasztaltat, egyúttal igyekszik fejleszteni a hálózatát és kiterjeszteni az útvonalait.

A légitársaság az arcmaszk viselésére vonatkozó szabályain is változtatott: csak azokon a járatokon kötelező hordani április 1-jétől, ahol a helyi törvények ezt előírják – legyen szó olyan országba tartó és onnan induló járatról. A többi járaton az egyes utasok és a személyzet döntése a maszkviselés.

A közelmúltban arról hozott döntést a légitársaság, hogy a háborús helyzet miatt október 31-éig, a nyári menetrend végéig törli az Oroszországból induló és oda érkező összes járatát.

Az orosz–ukrán háború eseményeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, csütörtöki percről percre frissülő hírfolyamunkat itt találja.

(Borítókép:  Oláh Tibor / MTI)

Rovatok