Index Vakbarát Hírportál

Üzleti díjat kapott a Hell Energy

2022. október 28., péntek 10:38

A Hell Energy cégcsoport kapta meg idén a CSR Hungary-díjat, melyet a felelős és fenntartható üzleti modell meghonosítására törekvő vállalatok és cégek kapnak meg.

Másodjára érdemelte ki a Magyar Üzleti Felelősség Díjaként ismert CSR Hungary-díjat a Hell Energy cégcsoport. A díjat olyan cégeknek és vállalatoknak ítélik oda, melyek a felelős és fenntartható üzleti modell meghonosítására törekednek – közölte a vállalat szerkesztőségünkkel.

A tájékoztatás szerint a Hell új csomagolásmentes technológiája, a vezetékes vízből prémiumminőségű és -tisztaságú vizet előállító Floewater érdemelte ki az elismerést a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában, amelyet idén már tizenötödik alkalommal ítéltek meg.

A HELL ENERGY-nél a fenntarthatóság nem csak elméleti szinten része a vállalati filozófiának, hanem stratégia épül rá, és az valódi tettekben mutatkozik meg. A cégcsoport azt vallja, hogy globális kiterjedésű vállalatként feladata megtalálni azokat a megoldásokat, amelyekkel környezeti hatásait minimalizálni tudja, és azokat a lehetőségeket, amelyekkel értéket teremt külső és belső érintettjei számára

– olvasható a Hell Energy kommünikéjében.

Rovatok