Index Vakbarát Hírportál

Új otthoni tévészolgáltatást indít a Yettel

2023. február 14., kedd 15:24

Már keddtől megtekinthetik a Yettel otthoni szolgáltatását az ügyfelek, amellyel jelentős újítást hajt végre a szolgáltató.

Nagyot újít a Yettel, a szolgáltató ügyfelei február 14-től, azaz már a mai naptól 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki az új tévészolgáltatást. A Yettel akár 93+3 tévécsatornát kínál azoknak az ügyfeleinek, akik új előfizetést kötnek – adott hírt róla az MTI.

A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható tévébox segítségével látható, valamint mobilon és tableten, és a Yettel TV alkalmazásban is megtekinthető.

Az új tévészolgáltatás használható számítógépről, webes felületen. A szolgáltató hangsúlyozza, hogy rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is. A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, az adás megállítható és visszatekerhető.

„A Yettel tévé indulása a hosszú távú, mobilközpontúságra építő stratégia újabb mérföldköve” – közölte Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy a 4G-technológia kapacitásának növelése mellett folyamatosan bővítik az 5G-technológia elérhetőségét is. 

Gazik arról is beszélt, hogy a tévészolgáltatást egy két évtizede megkezdett, több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs folyamat előzte meg.

Rovatok