Index Vakbarát Hírportál

Jó hír érkezett: újabb leárazások jönnek a magyar üzletekben

2023. április 14., péntek 14:19

Habár idén jelentősen drágultak a kertészeti eszközök és a kerti bútorok, a legtöbb áruház akciós ajánlatokkal nyitja meg a tavaszi szezont. Egy friss összeállításból kiderül, hol éri meg vásárolniuk a kertes házban élőknek.

Nagymértékben drágultak a kertészeti eszközök idén, az energiahordozók, a benzinár, az euró árfolyam és a csomagolóanyag árának emelkedése miatt jóval több pénzbe kerül a kertek gondozása.

A termékcsoportot eltérően érintette az áremelkedés: egyes termékeknél (például a növények, földek, tápoldatok esetében) közel 10 százalékos volt a drágulás, míg a fű- és vetőmagok, növényvédő szerek és virághagymák esetében mintegy 20 százalékos áremelkedés volt megfigyelhető

– árulta el a Pénzcentrumnak a Praktiker barkácsáruház egyik szakembere.

A különböző áruházláncok és barkácsboltok azonban számos akcióval készültek, a teljesség igénye nélkül az alábbiakban bemutatunk pár kedvező ajánlatot. 

Praktiker

A barkácsáruház akciós kínálatában szerepel többek között

Aldi

A nyári hőségre és az előző évben tapasztalt szárazságra készülve az Aldinál számos öntözőberendezés és ezekhez kapcsolódó eszközök érhetők el kedvezményes áron. Akciós 

Lidl

A Lidl kedvezményes ajánlataiban szerepel 

Tesco

A Tescóban akciós a

A lista itt nem ér véget, akciós termékekkel kapcsolatban érdemes további áruházaknál is tájékozódni, fokozottan odafigyelni, ugyanis az idei szezon elején számos kedvezményes árú termék vásárolható.

Rovatok