Index Vakbarát Hírportál

Jelentős árnyesést jelentett be az ismert élelmiszer-áruház

2023. június 12., hétfő 12:21

Az Aldi Magyarország bejelentette, hogy mostantól 85, elsősorban hűtött termék árát vágják vissza jelentősen, akár 45 százalékkal, illetve továbbra is hetente legalább 80 akciós terméket kínálnak – tájékoztatott erről a vállalat. A vásárlók azonnal olcsóbban hozzájuthatnak ezekhez a termékekhez.

A közleményükben kitérnek arra, hogy júniusban 120 friss élelmiszer árát csökkentik tartósan, illetve az állandó tejtermékkínálatuknak egyharmada olcsóbb lesz már rögtön hétfőtől. Emlékeztetnek arra, hogy mindezek mellett továbbra is hetente legalább „80 akciós termékkel járul hozzá az áruházlánc a magyar családok pénztárcabarát bevásárlásához”.

Hétfőtől 85, elsősorban hűtött termék árát csökkentik jelentősen, akár mintegy 45 százalékkal.

Ezek a kedvezmények a hűtött árucikkekre, elsősorban normál és számos laktózmentes tejtermékre – különböző zsírtartalmú friss, ESL- és UHT-tejek, tejföl, tejszín, kefir, natúr és gyümölcsjoghurt, vaj, túró, különböző sajtok – vonatkoznak.

Mutatjuk a termékeket!

A közleményükben arra is kitérnek, hogy a beszerzési piacon tapasztalható alacsonyabb áraknak köszönhetően a vállalat az elmúlt négy hét során már több mint 120 hűtött élelmiszer árát csökkentette 15–42 százalék közötti mértékben. Az érintett termékek között tejtermékek, pékáruk, felvágottak, virslik, sonkák, készételek, csomagolt saláták és kávéitalok is megtalálhatók. Ezen belül az állandó tejtermékkínálatának 33 százalékánál mérsékelte az árait az áruházlánc.

Néhány példa az árcsökkentésre a kedvezmény mértékével és a fogyasztói árral:

„Továbbra is elkötelezettek vagyunk az alacsony árak iránt. Korábbi ígéretünkhöz tartva magunkat, amint arra lehetőségünk van, csökkentjük árainkat. Az elmúlt hetekben az enyhülő inflációnak és az alacsonyabb beszerzési áraknak köszönhetően a legkeresettebb pékáruk, tejtermékek és felvágottak esetében is már mérsékeltük árainkat” – fogalmazott az árcsökkentésről Bernhard Haider, az Aldi Magyarország országos ügyvezető igazgatója.

Rovatok