Index Vakbarát Hírportál

Többen is ráéreztek, nagyot kaszáltak a Fradi váratlan BL-kiesésével

2023. július 20., csütörtök 14:10

Születtek tökéletes tippek a Tippmixen, azok a fogadók, akik ráéreztek a feröeri bajnok 3–0-s ferencvárosi győzelmére, százszoros nyereményt kasszíroztak – tudta meg az Index.

Miután a Ferencváros hatalmas meglepetésre hazai vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a feröeri KI Klaksvikkal szemben, az Index megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy megtudja, mit jelentett mindez a sportfogadás piacán.

Favoritként vágott neki az FTC a feröeri KI Klaksvik elleni BL-selejtezős párharcnak nem csoda, hogy a szerdai, budapesti mérkőzés végkimenetelére a Tippmixen és a TippmixPrón megtett tippek mindössze 8 százaléka volt helyes, a vendégsiker pedig akár 16,00-s oddsért is fogadható volt

- válaszolták lapunknak a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályán.

Hozzátették:

születtek tökéletes tippek a „Pontos végeredmény” soron is, ahol 100,00-s nyereményszorzót könyvelhettek el a 3–0-s feröeri győzelemre számító fogadók.

A társaság arról tájékoztatta az Indexet, hogy vannak olyan Tippmix-fogadók, akik 1000 forintos tét mellett 100 ezer forintos nyereményt könyvelhetnek el azzal, hogy a „Nyertes különbség” piacon a vendégcsapat legalább háromgólos sikerére tippeltek.

Egy fővárosi fogadó pedig az FTC mérkőzése mellett további hat BL-selejtezőre tippelt tökéletesen, így 2 000 forintos téttel megjátszott 7 -es kötésével 589 981 forintos nyereményt ért el.

(Borítókép: Samy Mmaee (b) és Dibusz Dénes kapus, (j) a Ferencváros, valamint René Joensen (b2) a feröeri Kí Klaksvík játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott  Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. Fotó:  Illyés Tibor / MTI)

Rovatok