Index Vakbarát Hírportál

A nőknek helyük van az asztalnál – egyedi lehetőség női vállalkozóknak

2023. szeptember 4., hétfő 21:35

Ismét női vállalkozók felkarolására indít mentorprogramot az ismert üzletasszony. A kedvezményezésben tízen vehetnek részt.

Ismét elindítja mentorprogramját Tomán Szabina, melyet kifejezetten a női vállalkozók támogatása és segítése érdekében hívott életre. A cél, hogy a programban részt vevők tanuljanak, kibontakozzanak, cégük pedig növekedjen.

„A program egyedi lehetőséget nyújt a választott nőknek, hogy személyre szabott iránymutatást, stratégiai tanácsokat és teljes körű betekintést kapjanak általában egy üzleti vállalkozás, valamint a saját vállalkozások különböző aspektusaiba” – áll a program felhívó szövegében.

Kiket várnak?

Azok jelentkezését várják, akiknek már működő vállalkozásuk van, de szeretnének magasabb szintre lépni. Arra nézve nincs megkötés, hogy a cég milyen iparágat képvisel, illetve hány főt foglalkoztat.

A jelentkezők közül tíz főt választanak ki, akik részt vehetnek a programban.

Az előző mentorprogram sikerét mutatja, hogy több mint százan jelentkeztek. „Most is az lesz a legnehezebb rész, hogy a sok tehetséges vállalkozó hölgy közül kiválasszuk azt a 10 nőt, akik a programban részt vehetnek. A nagyszámú jelentkezés is azt mutatta meg számomra, hogy hatalmas szükség van az ilyen típusú támogatásra és mentorálásra” – mondta Tomán Szabina.

Rovatok