Index Vakbarát Hírportál

Szívesen használná az árfigyelőt, de nem tudja, hogy kell? – videó segít benne

2023. szeptember 13., szerda 13:28

Folyamatosan fejlesztik az online árfigyelőt, aminek újabb állomása egy, a használatot segítő oktatóvideó – közölte a Gazdasági Versenyhivatal.

Az ingyenesen elérhető online árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, augusztusban bevásárlólista-funkcióval bővült a rendszer, most ennek használatát mutatja be egy videó – közölte szerdán a Gazdasági Versenyhivatal.

A GVH adatai szerint egyre több időt töltenek el az érdeklődők az árfigyelő honlapján.

A július elsején indult árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában.

Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án jelentette be, hogy többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

Most pedig egy videóban mutatja be a GVH az új bevásárlólista-funkció használatát.

Az online árfigyelő fejlesztése folyamatos. Fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is. Tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak a GVH által működtetett online árfigyelőhöz – ismertette a versenyhivatal.

Rovatok