Index Vakbarát Hírportál

Újít a Szerencsejáték Zrt., dönteniük kell a játékosoknak

2023. október 13., péntek 06:01

Megújítja a Szerencsejáték Zrt. a tippmixpro.hu oldalát: a játékosoknak fel kell osztaniuk az egyenlegüket a felhasználói fiókok szétválasztása miatt.

A Szerencsejáték Zrt. bejelentette, hogy a tippmixpro.hu online sportfogadási platformja, mely idén ünnepli 10. évfordulóját, hamarosan megújul – hívta fel a figyelmet a Portfólió.

A változások miatt az online felhasználói fiókkal rendelkező játékosoknak október 16-ig kell eldönteniük, hogy meglévő egyenlegüket hogyan osztják meg a hagyományos online szerencsejátékok (például lottójátékok és e-sorsjegyek) és az online sportfogadás között.

A jövőben a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu weboldalakon külön felhasználói profilokkal és egyenlegekkel kell rendelkezniük a játékosoknak.

A nemzeti lottótársaság segítségül ajánlott egy előre meghatározott felosztási arányt is, figyelembe véve a játékosok szokásait. 

A Szerencsejáték Zrt. itt nyújt részletes tájékoztatást

A Szerencsejáték Zrt. korábban, januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat fogja biztosítani. A több hónapos fejlesztés eredményeként a tippmixpro.hu online sportfogadási oldal ősszel megújul, számos új funkcióval és bővített sportfogadási kínálattal várva a fogadókat.

Rovatok