Index Vakbarát Hírportál

Egy mobilappon pluszdíjak nélkül, középárfolyamon lehet devizát váltani

2023. november 17., péntek 16:31

Középárfolyamon, havi 550 ezer forintig lehet a Gránit Bank applikációján keresztül dollárt, eurót, svájci frankot vagy angol fontot váltani.

Újabb innovatív funkciókkal bővült a Gránit Bank mobilalkalmazása, amelyben mától díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon.

A váltáshoz magas ügyfélélményt nyújtó, látványos grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása,

az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget.

A bank által jegyzett és ötpercenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani, ami kiemelkedő ajánlatnak számít nemcsak a hazai piacon, de külföldi fintechek ajánlatához képest is. Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor a bank az aktuális – a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező – számlakonverziós árfolyamon vált, szintén díjmentesen. 

A devizaváltáshoz – akcióban – év végéig díjmentes EUR- és USD-számla nyitható,

amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban három kattintással megtehetnek, és azonnal használhatnak is.

Az új ügyfelek pedig a forintszámlával együtt nyithatnak devizaszámlát a bank mobilalkalmazásában egy szelfivel vagy Videóbankon keresztül. Az EUR- és USD-számla mellé digitálisan elérhető, azonnal használható, és az első évben díjmentes devizakártya is igényelhető néhány kattintással. 

Rovatok