Index Vakbarát Hírportál

Társat keres Hosszú Katinka

2024. január 12., péntek 12:34

A sportolónő egy ideje egészen új szerepben is próbára teszi magát, ugyanis 2022-ben megnyitotta mindenmentes, tiszta ételeket árusító éttermét, ahová most üzlettársat keresnek.

Hosszú Katinkának nagy álma vált valóra, amikor 2022-ben megnyitotta saját éttermét, és még a családalapítás előtt vállalkozásba kezdett. A közösségi oldalán most arról posztolt, hogy üzlettársra van szüksége.

További álmaink vannak fejlődésre, értékesítésre, amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni céljainkat

– írja a sportolónő a bejegyzésben.

Hosszú Katinka azért nyitott éttermet 2022 júniusában, mert elmondása szerint élsportolóként nehezen talált magának olyan helyet, ahol jó minőségű, mindenmentes ételeket kínálnak. Éttermével alapvetően az élsportolókat célozta meg, de rengeteg ételérzékeny vendég keresi fel őket, mert nehéz olyan helyet találni, ahol a reggelitől a vacsoráig mindent lehet fogyasztani, még édességeket és dzsúszokat is. Tavaly arról beszélt a Pénzcentrumnak, hogy nagy tervei vannak: nemcsak az országon belül, de külföldre is terjeszkedne az éttermével.

Rovatok