Index Vakbarát Hírportál

Féláron adja bizonyos termékeit az Aldi

2024. január 18., csütörtök 17:14 | aznap frissítve

Az Aldi Magyarország „A nap fogása” szlogen alatt újabb intézkedést vezet be valamennyi magyarországi üzletében. A látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30–50 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni.

Az Aldi Magyarország újabb lépéssel segíti vásárlóit a spórolásban. Az áruházlánc 2023 nyarán tesztjelleggel öt üzletében – két budapesti és három vidéki egységben – másnap 12 óráig 50 százalékos kedvezménnyel, bezacskózva értékesítette az előző nap a látványpékségekben megmaradt termékeket, illetve a szépséghibás zöldségekből és gyümölcsökből is egységcsomagokat árult kiemelkedő kedvezménnyel.

A kedvező vásárlói fogadtatásnak köszönhetően a vállalat 2024-től országszerte, mind a 172 üzletében bevezeti ezt az intézkedést. A pékárucsomagokba kizárólag egyforma sós vagy édes termékek – például csak pogácsa, csak kakaós csiga – kerülhetnek.

A már jól ismert „Azon melegében” feliratú papírzacskókba csomagolt termékek a látványpékségek mellett, „A nap fogása” felirat alatt kihelyezve, másnap 12 óráig vásárolhatók meg

– írják hivatalos sajtóközleményükben. 

A zöldség-gyümölcs esetében az üzletek folyamatosan válogatják a szépséghibás termékeket, így az előre csomagolt, valamint a darabáras lédig termékekkel együtt jelentős, 30-50 százalékos kedvezménnyel lesznek elérhetők egy nyitott fém kosárban, amelyet naponta többször is megtöltenek a fogyasztásra még alkalmas, kevésbé szép állagú, de kiváló beltartalmú árucikkekkel.

Újabb lépést teszünk annak érdekében, hogy minden megtermelt zöldség vagy gyümölcs, megsütött pékáru a családok asztalára kerüljön. A fogyasztásra még alkalmas, megmaradt pékárukat és zöldség-gyümölcs kínálatunk szépséghibás termékeit jelentős kedvezménnyel kínáljuk minden üzletünkben

– mondta Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Rovatok