Index Vakbarát Hírportál

Számítottunk az akciókra a Lidlben, de ettől leesett az állunk

2024. január 18., csütörtök 17:25

Januárban még több extra akciót és kedvezményt kínál a Lidl. A piacvezető áruházlánc egy éve tartó árcsökkentési programjának keretében már több mint 600 termék árát mérsékelte, amit idén még nagyobb lendülettel folytat: akár 70 százalékos kedvezményt is találunk a boltjaikban. A diszkontlánc lapunknak elmondta, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztói igényeket, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a magyar családok mellett álljon.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy a Lidl tavaly, az élelmiszerárstop kivezetése után is folytatta a Többet adunk akcióját és árcsökkentési programját. Idén sem fékez az árcsökkentő pályán Magyarország piacvezető áruházlánca, a legjobb árakat és kiváló minőségű termékeket biztosítja az üzletekbe betérő vásárlóinak. 

A Lidl továbbra is azon dolgozik, hogy a kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó és azon is túlmutató árelőnyét továbbadja vásárlóinak.

Kérdésünkre kifejtették, hogy az ünnepek után év elején a vásárlók még jobban odafigyelnek költéseikre, arra, hogy miként spóroljanak. Hazánk piacvezető áruházlánca ebben is segíti a vásárlókat: az alacsony árak, tartós és azonnali árcsökkentések biztosítása mellett hetente megújuló termékakciókkal támogatja a vevőket. Januárban most még több extra akciót és mennyiségi vásárláshoz kötött kedvezményt kínál a Lidl, hogy még olcsóbb legyen a bevásárlás.

Akár 70 százalékos kedvezmények a Lidlben

A Lidl széles, kedvező ár-érték arányú kínálata mellett számos egyéb módon igyekszik támogatni vásárlóit abban, hogy a lehető legkedvezőbb áron intézhessék a bevásárlást.

Így a „Párban jobban megéri” akció keretén belül minden második termék olcsóbban vásárolható meg. 

Az áruházlánc kínálatban hetente változó árucikkeket találhatunk, melyek esetében minden második termék megvásárlása esetén akár 70 százalék kedvezményben is részesülhetünk.

Az ajánlatban, amely csütörtöktől érvényes, a magyarok által keresett alapvető élelmiszerek közül több is megtalálható, ráadásul minden második termék jelentősen olcsóbban megvásárolható, így többek között:

Egy másik, az „XXL akció” keretén belül most többet kaphatunk a pénzünkért. A Lidl időszakos kínálatában szereplő nagy kiszerelésű XXL termékek kilogrammra vetített ára kedvezőbb, mint a normál kiszerelésű termékeké, ezért választásukkal pénzt spórolhatunk. Ez az ajánlat hétfőtől elérhető a Lidl üzleteiben. A különféle mirelit pizzáktól kezdve a főtt sertéssonkán át a sajtokig szinte mindent megtalálunk az XXL akcióban, ami szem-szájnak ingere. Az akcióban részt vevő termékeket itt tudja megtekinteni.

A Lidl Plusszal még olcsóbb

Hetente megújuló exkluzív kuponok járnak kizárólag Lidl Plus-felhasználóknak. A vállalat digitális hűségprogramja, a Lidl Plus további 10-12 kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál a fogyasztók számára. 

Sőt, a diszkontlánc partnereinek extra ajánlataival is élhetnek az applikációt használók.

Az éppen aktuális kuponokat ezen a linken tudja megnézni. Gyümölcsök, zöldségek, hústermékek, de még fúró- és vésőkalapács is szerepel az e heti kuponakcióban.

15 százalék helyett akár 50 százalékos kedvezmény

Az áruházlánc lapunknak azt is elmondta, hogy a hétről hétre megújuló akciók rendkívül népszerűek és keresettek, csak úgy, mint a „Többet adunk” akciók, amelynek keretében a vállalat a kötelezően előírt 15 százalék helyett akár 50 százalékos kedvezményt is biztosít vásárlóinak. 

A csütörtöktől érvényes akció keretében szinte minden kategóriából találunk élelmiszertermékeket, például pékárukat, tejtermékeket, friss zöldségeket és gyümölcsöket, húsokat. Az akcióban részt vevő termékekről erre a linkre kattintva tudhat meg többet.

Minden pénteken halpéntek, ha hétvége, akkor is Lidl

Az Index kérdésére a diszkontlánc elárulta, hogy a friss haláruválasztékot péntekenként 15 százalék kedvezménnyel kínálják, de a Lidl Plusszal további kedvezmény is kapható, így az applikációt használók a friss halakat péntekenként 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Szombattól pedig elérhetővé válnak a „Szuper hétvégi akciók”. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor desszertre is marad pénz a hétvégi nagybeváslásnál – ezzel az akcióval pedig minden esély megvan rá. A részletekről ide kattintva tudhat meg többet.

A cikk az Index és a Lidl Magyarország tartalmi együttműködésének keretében valósult meg.

Rovatok