Index Vakbarát Hírportál

Két közkedvelt járatot is újraindít a Wizz Air

2024. január 27., szombat 06:15

A Wizz Air újraindítja járatait Moldova fővárosába, Kisinyovba. A budapesti útvonal mellett a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtérről is újraindulnak a járatok.

Márciustól újraindítja járatait Budapest és Kisinyov között a Wizz Air – a légitársaság hetente két alkalommal indít járatot Moldova fővárosába – közölte a légitársaság.

A Bic folyó partján található Kisinyov – magyar nevén: Kisjenő – a régió egyik kiemelt központja, egyben a kontinens egyik legzöldebb városa: erdeivel, parkjaival, valamint állat- és botanikus kertjeivel. Ezen túl számos építészeti ékesség, katedrálisok, templomok, valamint kulturális események – színházi és balettelőadások–  központja Moldova fővárosa.

A társaság jelezte, hogy a weboldalán és mobilapplikációján keresztül már elérhetőek a jegyek.  A budapesti útvonal mellett a Wizz Air a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtérről is újraindítja járatait Moldova fővárosába.

A Wizz Air, Európa legzöldebb légitársasága jelenleg 196 Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet.  A légitársaságot a közelmúltban a világ 5 legbiztonságosabb diszkont légitársasága közé sorolta a világon egyetlen, a légitársaságok biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com: tavaly csaknem 60,3 millió utas választotta őket.

Rovatok