Index Vakbarát Hírportál

Nagy Márton: Az a kérdés, hogy háborús költségvetés vagy békeköltségvetés lesz jövőre

2024. július 25., csütörtök 21:26 | aznap frissítve

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a magyar GDP növekedéséről, az elektromosjármű-ipar fejlődéséről, a Kínától felvett hitelről, valamint a jövő évi költségvetés terveiről és a várható rezsivédelemről, illetve adókedvezményekről beszélt az InfoRádióban.

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter pozitívan vélekedett az elmúlt időszak számairól az InfoRádióArénacímű műsorában.

A beszélgetésben szó volt többek között arról, hogy:

Kérdőre vonták a HungaroControl vezetőjét

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a helyzet mielőbbi felszámolása érdekében berendelte a HungaroControl vezetőjét, és arra fogja kérni, hogy azonnal készítsen intézkedési tervet a kialakult anomáliák kezelése érdekében.

A kormányfő kiemelte, hogy a légi közlekedésben amit látunk, az tűrhetetlen. Nem a szervezésről van szó, hanem az emberség minimuma is hiányzik. Véleménye szerint az emberek többsége egész évben dolgozott, hogy egy évben egyszer el tudjon repülni nyaralni. Számukra ez az év egyik fontos eseménye, erre semmilyen emberséget nem mutatnak a reptéren, nem tájékoztatják őket, a kocsiban alszanak vagy a földön… „Most vesszük át a repteret, ez még nem a mi vezetőségünk alatt történik” – szögezte le a kormányfő. „De remélem, ha átvesszük, akkor ez javulni fog. Sokkal több megértést és emberséget várunk azoktól, akik az ott lévő emberekkel foglalkoznak” – tette hozzá.

Rovatok