Index Vakbarát Hírportál

Több mint 400 autót hív vissza a Lamborghini, ez Szoboszlai Dominikot is érintheti

2024. október 21., hétfő 08:57

Egyszerű hiba miatt hívja vissza a Lamborghini mintegy 455 Revulto modelljét. A visszahívott autókban a Lamborghini kicseréli a hibás egységet egy új, más anyagösszetételű darabra.

A Lamborghini 455 olyan Revueltót hív vissza, amelyek 2023. április 27. és 2024. szeptember 27. között készültek – szúrta ki a HVG.

Mint írják, egyelőre az amerikai piacra került példányokat kell biztosan visszahívni. A hiba az ablaktörlést érintheti: az első utasoldali ablaktörlő kart az ablaktörlő motorral összekötő rúd meghajolhat és elválik az ablaktörlő motortól. A visszahívott autókban a Lamborghini kicseréli a hibás egységet egy új, más anyagösszetételű darabra.

Egyelőre nincs információ arról, hogy a probléma érinti-e Szoboszlai Dominik autóját, amellyel a Liverpool labdarúgóját a napokban videózták le Budapest V. kerületében, arra csak a gyártási időszakból lehet következtetni. 

A típus az Aventador utódjaként érkezett a Lamborghini kínálatába. A Revuelto 6,5 literes, tizenkét hengeres szívó benzinmotorral rendelkezik, amelynek csúcsteljesítménye 825 lóerő. A villanymotorok 110 kW-os teljesítményt biztosítanak, és tisztán elektromos üzemmódban csak az első tengely hajtott.

Rovatok