Index Vakbarát Hírportál

Két járattal bővült a Malév nyári kínálata

2010. május 11., kedd 12:26

A Malév idei nyári újdonságként két charterjáratát is beilleszti menetrendi kínálatába. A népszerű görög és spanyol nyaralószigetre, Krétára és Mallorcára közlekedő járatokra már megindult a jegyértékesítés.

A légitársaság közleménye szerint elsősorban olyan egyéni utazókra számít a Malév, akik saját maguk szeretik lefoglalni szállásukat és megszervezni programjukat a nyaralás során. A krétai járat június 12-től szeptember 25-ig szombatonként közlekedik, Budapestről 8.25-kor indul és 11.40-kor érkezik, vissza 12.30-kor indul és 13.45-kor érkezik (helyi idők szerint). A mallorcai gép csütörtökönként repül, az első, amire bárki jegyet válthat, június 17-én száll fel, az utolsó szeptember 23-án. A budapesti indulás 17.30-kor, a visszaindulás 20.55-kor van.

A gépek Kréta fővárosában, Heraklionban (Iraklionban), illetve Palma de Mallorcán szállnak majd le. A légitársaság eddig Splitbe, Malagára és Szentpétervárra közlekedtett nyári járatokat már most is nagyon kedveltek a magyar utazóközönség körében. A Malév arra számít, hogy a két új célállomás is hamar elnyeri a haza turisták tetszését, és a járatonként kínált 20-20 repülőjegy gyorsan gazdára talál.

A június közepétől szeptember végéig hetente egyszer közlekedő járatokon összesen 1200 helyet tesz elérhetővé a légitársaság. A helyek döntő többségét természetesen az utazási irodák veszik igénybe, saját szervezett útjaikra – olvasható a közleményben.

Rovatok