Index Vakbarát Hírportál

Elfogadja a SZÉP-kártyát a K&H automatája

2012. március 2., péntek 14:49

Március 1-től a K&H saját bankkártya elfogadó terminálhálózatán valamennyi bank által kibocsátott SZÉP-kártyát elfogadja. A cafeteria rendszer részeként az elmúlt évben bevezetett SZÉP-kártyával szállás- és vendéglátóhelyeken fizethetnek az ilyen juttatásban részesülő munkavállalók.

Maga a SZÉP-kártya egy bankkártya szerű utalványkártya, amelyre a cégek feltöltik az egyes munkavállalóknak járó cafeteria összeget. Ezt követően a kártya tulajdonosa a bankkártyák leolvasására használatos elfogadó terminálokon, úgy nevezett POS terminálokon keresztül is -- a web-es és telefonos elfogadás mellett - fizethet egy-egy vacsoráért vagy hotelszolgáltatásért, rekreációs szolgáltatásért.

A bankkártya elfogadó terminálok eredeti formájukban nem alkalmasak a SZÉP-kártyák elfogadására. Ahhoz, hogy ezek olvasására is alkalmasak legyenek, technikai fejlesztésekre van szükség. A K&H Bank Magyarországon az egyik legnagyobb POS hálózattal rendelkezik, és a saját bankkártya elfogadó terminálok technikai fejlesztésének köszönhetően a K&H Bank POS hálózatában a K&H SZÉP-kártyán túl a másik két kibocsátó bank pihenőkártyáit is el tudja fogadni.

Rovatok