Index Vakbarát Hírportál

Unicredit: Megtéveszt a tavmunka.net

2012. március 20., kedd 15:55

Az UniCredit Bank tájékoztatása szerint a távmunka.net oldalon megjelent hivatkozások a banknak az akcióhoz való bármiféle hozzájárulásáról félrevezetőek és minden alapot nélkülöznek

Az Unicredit  kiemelte. hogy elhatárolódnak a nevükkel visszaélő cégtől és annak módszereitől. A tavmunka.net honlapot a Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft. üzemelteti.

Sipos József, az UniCredit Bank kommunikációs igazgatója az elmondta, hogy egy ügyfelük bejelentése alapján szereztek tudomást arról, hogy a tavmunka.net oldalon visszaélnek a bank nevével.

A bank a közleményhez mellékelte a kifogásolt hirdetést, amelyben az olvasható: "Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az UNICREDIT BANK jóvoltából a Távmunka.NET On-line munkaszervezési rendszerbe a regisztrációs határidő  2012. március 23-ra módosult". A hirdetésben olvasható az is, hogy "az Unicredit Bank Akció keretében, 2 hónapos próbaidő felhasználással regisztrálhat Magyarország első és egyetlen 8 éve működő On-line távmunka rendszerébe!"

Sipos József szerint ezek egytől egyig félrevezető információk, felvették a kapcsolatot a céggel, és a hirdetés megváltoztatását kérték.

Rovatok