Index Vakbarát Hírportál

Sasad Resort – Jelentkezzen Tesztlakónak!

2010. január 13., szerda 09:54 | aznap frissítve

Lakjon, mintha bérelne, törlesszen 2 évig saját zsebbe már 2 millió Ft önerővel a XI. kerületben Madárhegy lábánál!

A Sasad Resort Budán, a Madárhegy lábánál, a belváros vonzáskörzetében található, ahol Önnek nem kell megalkuvást kötnie; egyszerre élvezheti a természet szépségét és csendjét, ugyanakkor nem kell lemondania a város nyújtotta lehetőségekről sem.

Ezen a gyönyörű, egyedülálló vidéken Önre gondolva, családias lakókörnyezetet alakítunk ki az egyedi tervezésű, modern és fiatalos Sasad Resort lakóparkban és környékén.  Igényes otthonaink kínálatában megtalálhatóak a közvetlen kertkapcsolattal rendelkező földszinti, az I-II. emeleti erkélyes, valamint a legfelső szinten lévő, nagy teraszos penthouse lakások is. Az optimálisan kialakított, 48-130 m2 közötti lakásválasztékból a családosok csakúgy, mint az egyedülállók megtalálhatják a számukra ideális otthont, az alacsony lakásszámú épületek pedig a családi ház benyomását keltik az idelátogatókban is. A Sasad Resort kertvárosi jellegének köszönhetően ideális otthont biztosít mind a fiataloknak, akik most kezdik önálló életüket, mind a családosoknak, akik szeretnék megtalálni helyüket, ahol nyugalomban, biztonságban felnevelhetik a gyermekeiket és mindenkinek, aki színvonalas környezetben a természet közelében nyugodt életre vágyik.

3 ütemben valósul meg fejlesztésünk első fázisa, ahol azonnal költözhető lakásaink mellett 2010. első és 2010. második negyedévében költözhető ingatlanokat kínálunk. (SRI; SRII; SRIII)

Lakásaink 15%-kal köthetőek le, melyekhez az épületek pince szintjén gépkocsi beállót és tárolót is vásárolhat.

A kulcsrakész lakások ára az alapfelszereltségen felül színvonalas konyhabútort, beépített konyhagépeket (Zanussi elszívó, főzőlap és sütő), valamint egy divatos exkluzív Nespresso kávégépet is magában foglal.

Hogy mit is jelent nálunk Tesztlakónak lenni?

A Sasad Resort most egyedülálló lehetőségetkínál Önnek arra, hogy ne kelljen tovább halogatnia a költözését.

A Tesztlakó konstrukciónk egy, az ingatlanpiacon eddig még ismeretlen, igen kedvező fizetési ütemezést kínáló ajánlat, mely keretein belül akár10% befizetést követően birtokba veheti álmai lakását. Innentől kezdve Önnek 24 hónap áll rendelkezésére a teljes vételár kifizetésére, ami havi részletfizetésben történik, és mindeközben már élvezheti az új otthona nyújtotta kényelmet a Sasad Resortban.

Önnek nem kell mást tennie, mint további részletekért és személyre szabott ajánlatért felvenni velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb megtalálhassuk Önnek álmai otthonát.

Engedje meg, hogy ezúton invitáljuk meg elkészült ütemünkben kialakított helyszíni értékesítési irodánkba, ahol lehetőséget biztosítunk elkészült és épülő lakásaink megtekintésére, mely látogatás során együtt találjuk meg álmai otthonát.

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését!

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, vagy személyes találkozó időpontját kívánná egyeztetni, szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Sasad Resort Értékesítés és Marketing

1112 Bp, Felső Határút 2/C "F" ép. 3. emelet 17.

(T): 249 99 99

info@sasadresort.hu

www.sasadresort.hu

* Jelen kiajánlónk tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, nem minősül ajánlatnak.

Rovatok