Index Vakbarát Hírportál

FELHÍVÁS ELŐMINŐSÍTÉSI ELJÁRÁSRA

2010. február 17., szerda 10:38 | tizennégy éve frissítve

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság és a Tiszai Vegyi Kombinát Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társasági Szolgáltatások Eszköz és Szolgáltatás Gazdálkodás Létesítménygazdálkodás és Beszerzés szervezete (továbbiakban: Ajánlatkérő) épületek, építmények, külső zöld és burkolt területek üzemeltetésére, karbantartására, felújítására, átalakítására, takarítására, továbbá költöztetési feladatokra (továbbiakban: komplex létesítményüzemeltetésre) kíván szerződéseket kötni.

Fenti cél elérése érdekében Ajánlatkérő nyílt előminősítési felhívással kezdődő, majd zárt meghívásos több szakaszból álló pályázati eljárást folytat le a MOL NyRt. Budapest, Dunántúl és Alföld régiókban lévő létesítményeinek, valamint a TVK NyRt. területein lévő létesítmények üzemeltetésére vonatkozóan.

A tevékenység pályáztatása nem esik a közbeszerzési törvény hatálya alá.

Az eljárás nyelve: magyar.

Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja az előminősítési eljárásra, akik megfelelő tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek a komplex létesítményüzemeltetés területén.

Az Előminősítési Eljárásban való részvétel feltétele az acsupor@mol.hu címen, Csupor Anna nevére elküldött  jelentkezés, melynek határideje: 2010. március 8. 10:00

Az Előminősítési Eljárásra történő jelentkezésnél Ajánlatkérő kéri megadni az alábbi információkat:

- a pályázó szervezet neve, székhelye,

- kapcsolattartó személy neve, telefonszáma, e-mail címe,

- a jelentkezési feltételek igazolása, nyilatkozatok.

A jelentkezés feltételei:

-   Igazolás arról, hogy a Jelentkező Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság.

-   Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy legalább 3 év nagyvállalati környezetben folytatott, különböző funkciójú létesítmények - országos lefedettséget jelentő - üzemeltetésében szerezett tapasztalattal rendelkezik.

-   Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a cég által jelenleg komplex módon üzemeltetett terület legalább 80.000 m2 épület, valamint 30.000 m2 külterület.

-   Nyilatkozat arról, hogy amennyiben a pályázat eredményeként szerződéskötésre kerül sor, úgy a Jelentkező 3 M EUR biztosítási összegű felelősség biztosítást köt.

-   Nyilatkozat arról, hogy amennyiben a pályázat eredményeként szerződéskötésre kerül sor, úgy Jelentkező 130 MFt értékű jóteljesítési garanciát nyújt be.

Ezt követően Ajánlatkérő a fentieknek eleget tevő Jelentkezők részére elektronikusan megküldi:

- a Titkossági Nyilatkozatot, melyet cégszerűen aláírva kell visszajuttatni Ajánlatkérőnek legkésőbb 2010. március 16. 10:00 óráig.

- az Előminősítési kérdőívet/anyagot, amelyet kitöltve kell visszajuttatni Ajánlatkérőnek legkésőbb 2010. március 16. 10:00 óráig.

A beadott és érvényes Jelentkezések alapján Ajánlatkérő elvégzi az előminősítést, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti a Jelentkezőket.

Az értékelés eredményei alapján a legalkalmasabb Jelentkezők egy szűkített listára kerülnek, és meghívást kapnak a pályázati eljárás további zárt szakaszaiban való részvételre.

Ajánlatkérő bármelyike fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívástól és a pályázat lefolytatásától az eljárás bármely szakaszában indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. A jelen felhívás egyetlen Jelentkező által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy bármiféle kötelezettségvállalásnak. A felhívás a beszállítókra vonatkozó piackutatásnak minősül.

A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső utasításai és szabályai alapján történik.

Rovatok