Index Vakbarát Hírportál

Tavaszi megújulás – pénzügyeinkben is!

2010. március 9., kedd 09:40 | aznap frissítve

Lassan végre végleg itt a tavasz! Töltődjünk fel mi is a megújulás évszakában! Olvassa a UCB tavaszi tippjeit!

Tavaszi étrend

A hideg téli hónapokra az energia felhalmozása, a zsírosabb, nehezebb ételek a jellemzőek (gondoljunk csak bele a téli ünnepekhez kötődő ünnepi menükre). A szervezetünkben összegyűlt étrend miatti lerakódásokra alkalmas módszer a havonta beiktatott egynapos léböjt. A léböjt lényege, hogy a szilárd táplálékokat elvonjuk, és csak folyadékot fogyasztunk. Napi 2,5–3 litert gyógytea, vagy rostos gyümölcslé az ajánlott.

Hozzuk be a tavaszt lakásunkba!

Egy szép és üde tavaszi virágkompozíciónál semmi sem tudja jobban feldobni lakásunkat. A szabadban szedett virágokat kedvünkre készítsünk ágakból természetes tartószerkezetet és tegyük a kompozíciót a nappalinkba, vagy a hálószobába. Igazán természetes és üde hatás biztosít majd! Ne feledkezzünk meg az erkélyünk feldíszítéséről sem, a muskátlik, tulipánok hálásak lesznek a tavaszi napsugarakért.

Gondoljuk újra pénzügyeinket!

A tavasz kitűnő lehetőség a harmónia megteremtésére, így van ez a pénzügyeinkkel is. A tavaszi nagytakarítással együtt pénzügyeink között is rendet rakhatunk. Érdemes például korábbi tartozásainkat egy kölcsönné egyesíteni, mely a praktikusság mellett lényegesen kedvezőbb törlesztésű lehet, mint a korábbiak. Válassza UCB Ingatlanhitel Zrt. jelzálog prémium kölcsönét, mellyel kiválthatja, kedvezőbbé teheti és egyszerűsítheti korábbi tartozásait!

További információk

Rovatok