Index Vakbarát Hírportál

Érdemes képbe kerülni!

2010. április 23., péntek 11:40 | aznap frissítve

Ha át szeretnéd élni mindazt, amire a tévészolgáltatások legújabb generációja képes nyújtani, a T-Home digitális tévészolgáltatásaival most megteheted!

A T-Home digitális tévé-előfizetései – IPTV, Sat TV, Digitális Kábel TV – a már megszokott, széles csatornakínálata mellett az ügyfelek igényeit a lehető legjobban kiszolgáló, a tévézést még élvezetesé tevő digitális kép- és hangminőséget, elektronikus műsorújságot, gyerekzárat, és akár tematikus csatornákat tartalmazó minicsomagokat, illetve a HD csomagok HD-minőségben sugárzott televíziós csatornákat is nyújtanak.

T-Home tévészolgáltatások, plusz lehetőségekkel

Ha most új előfizetőként az említett tévészolgáltatások közül valamelyiket – hűségidő vállalásával –megrendeled, nemcsak digitális minőségben nézheted kedvenc filmjeid és focimeccseid, hanem a heti három darab Samsung full HD-s, 94 centiméter képátlójú LCD tévékészülék egyikét is megnyerheted!

Ha a szerencse neked kedvez, és tiéd lesz a tévé, akkor a készüléket a Szuperszerviz szakértő csapata otthonodba szállítja, és azonnal be is üzemeli. Természetesen a 1422-es telefonszámon elérhető Szuperszerviz akkor is segítséget nyújt, ha számítógépeddel, az internettel vagy tévészolgáltatásod beállításaival, esetleg készülékeddel kapcsolatban problémád merülne fel, illetve professzionális és gyors számítástechnikai segítségre lenne szükséged.

Hogyan nyerhetsz LCD tévékészüléket?

Ahhoz, hogy megnyerd a full HD-s tévékészülékek egyikét, először válaszd ki a www.t-home.hu weboldalról a számodra legszimpatikusabb tévészolgáltatást, az általad szimpatikusnak tartott, feltüntetett áron! Ezután rendeld meg új tévészolgáltatásodat hűségidő vállalásával online vagy személyesen! Ha ez megtörtént, nézd meg, hogy a szerencse neked kedvezett-e! A 2010. április 12-től május 23-ig tartó játék nyerteseinek névsorát június elején a www.t-home.hu weboldalon megtalálhatod. A többi már a te dolgod: helyezd kényelembe magad egy fotelban, keresd ki kedvenc tévécsatornádat, és nézd meg kedvenc filmed, vagy akár a meccs legszebb góljait. Ne hagyd ki a ziccert!

T-Home ajánlatairól és a nyereményjátékról további információ szintén a www.t-home.hu oldalon található vagy a 1412-es telefonszámon továbbá a T-Pontokban, T-Partner üzletekben található.

Rovatok