Index Vakbarát Hírportál

Közlemény

2011. április 19., kedd 13:09 | aznap frissítve

A TIGÁZ Zrt. ugyanazon a hatóságilag maximalizált áron biztosítja teljes működési területére, így Budapest és teljes Pest megye fogyasztói részére a vezetékes gázt, mint más e területre egyetemes szolgáltatási engedéllyel bíró gáz-szolgáltató. Így fogyasztóit árhátrány nem éri. A Társaság jelenlegi és leendő fogyasztóit átlátható üzemanyagár kedvezményt kínáló ajánlatokkal keresi meg.

A TIGÁZ Zrt., Magyarország legnagyobb gázszolgáltatója,  új egyetemes gázszolgáltatóként köszönti Budapest és teljes Pest megye eddig el nem látott lakosságát. Társaságunk szolgáltatásai a két területen 2011. április 13-tól elérhetők a teljes fogyasztói kör részére.

Társaságunk ezúton tájékoztatja a fogyasztókat, hogy a hatósági árszabályozás tiszteletben tartásával Budapesten és Pest megye területén a TIGÁZ Zrt. ugyanazon a hatóságilag maximalizált áron biztosíthatja a fogyasztók részére a gázt, mint más e területre egyetemes szolgáltatási engedéllyel rendelkező szolgáltatók, így a TIGÁZ Zrt. jelenlegi és leendő ügyfeleit semmilyen árhátrány nem éri.

A TIGÁZ Zrt. küldetésének tekinti a minőségi gázszolgáltatás biztosítását azzal a céllal, hogy lehetővé tegye jelenlegi és új fogyasztói részére a tudatos és takarékos energia­felhasználást. Társaságunk olyan átlátható és érthető ajánlatokkal (Számla Angyal, gázutalvány, AGIP-Tigáz Premio Kártya) kívánja jelenlegi fogyasztói hűségét megtartani és új fogyasztói bizalmát elnyerni, melyek révén a fogyasztóknak nem kell nehezen átlátható pénzügyi konstrukció és számukra hosszabb távon addicionális költségekkel együtt járó kötelezettséget vállalniuk a takaré­koskodás jegyében. A TIGÁZ Zrt. fogyasztóinak nem kell többlet költséget vállalniuk, hogy takarékoskodhassanak. Társaságunk a fogyasztókat hűségükért és bizalmukért kívánja ajánlataival segíteni, nem pedig ösztönzött és jövőbeni költségeik növekedéséért.

Magyarország legnagyobb gázszolgáltatója nap, mint nap több mint 1,3 millió fogyasztót szolgál ki. Pest megyében lévő 400 000 fős ügyfélköre idén közel 60 000 korábbi végső menedékes fővárosi fogyasztóval egészült ki. Társaságunk megbízható és kedvező feltételeket biztosító szolgáltatásai már a főváros és teljes Pest megye lakosai részére is elérhetők.

A TIGÁZ Zrt. már elérhető értéknövelt szolgáltatásai, kedvezményei mellett olyan továbbiak kidolgozását tervezi, amelyekkel jelenlegi és új ügyfelei részére kihasználhatók lesznek a TIGÁZ Zrt. és a társaságcsoport tagjaként működő AGIP együttműködésében rejlő lehetőségek.

A fogyasztók eddigi véleménye pozitív volt az új fővárosi gázszolgáltató, a TIGÁZ kapcsán. A Társaság hosszú távú folyamatos ellátásbiztonsággal, stabil tulajdonosi háttérrel, magas műszaki felkészültséggel, hosszú távú gázbeszerzési szerzőségekkel, ügyfélorientált szemléletével széles körű, kényelmes és gyors ügyintézési lehetőségek biztosításával kívánja megerősíteni ügyfeleit véleményükben.

A TIGÁZ Zrt. Pest megyében már jelenleg is 4 állandó ügyfélszolgálati irodájában és 10 fiókirodájában is várja az érdeklődőket.

További információk a www.tigaz.hu oldalon.

Szenvedélyünk az energia.

TIGÁZ Zrt.

Rovatok